Lovecircle Programma

Lovecircle Programma

Voor de invulling van de Lovecircle heb ik een inspirerende programma samengesteld wat ondersteund word door een team van professionele coaches. Zij werken vanuit hun professie met de thema’s die wij hebben geintegreerd en creëren een ondersteunende rol in het komende jaar.

Dit inspiratievolle team voelde zich direct aangetrokken, om in deze nieuwe omgeving voor singles een bijdrage te mogen leveren en te faciliteren met al hun kennis en ervaring.

Uit dit mooie aanbod heb ik zelf een selectie gemaakt waardoor de facilitators zelf een specifiek thema hebben gekozen en dit op een van de lovecircle dag-events op een energieke en ludieke manier faciliteren.

De Lovecircle creëert hiermee niet alleen de weg naar liefde, maar ondersteunt je ook in persoonlijke ontwikkeling en groei op diverse gebieden.

​Niets is raar, niets is gek, alles mag er zijn en bovenal zullen we ook met veel plezier en humor de dag-events met elkaar beleven!

​Naast de 8 dag-events organiseren wij ook nog in het komende jaar twee zeer inspirerende outdoor-events met alle leden van de Lovecircle. Hierover zullen we je gedurende het programma verder informeren.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Address

Lovecircle Events Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt, Klooster 5, Beesd

Phone

31(0)645052006