Over de Lovecircle

over de Lovecircle

Een nieuw initiatief in Nederland!
Echte ontmoetingen in de Liefde

Welkom bij de Lovecircle

Verlang jij er naar, om in je leven een fijne liefdespartner te gaan ontmoeten. Die ene liefdevolle man of vrouw, waar je lief en leed mee kunt delen. Waarin je samen de reis maakt van: aantrekkingskracht, geluk, liefde, intimiteit, kwetsbaarheid en waar je je geborgen en veilig voelt. Het liefst allemaal in een pakket, want waarom zouden we het voor minder willen.

In deze toch vaak onpersoonlijke en snelle tijd van internet, kunnen we met iedereen in de wereld contact leggen, maar maken we dan ook ‘echt’ contact met elkaar? Is dit de manier waarop jij jezelf 100% aan de ander wil laten zien?

In mijn hoedanigheid als life coach valt me op in deze tijd, dat veel mensen weer behoefte krijgen aan ‘echt’ contact met elkaar. Geen zin meer hebben om alle datingsites af te struinen en het ene na het andere mooie profiel door willen lezen of alle ge-shopte foto’s willen bekijken, klikken, liken of swipen. Maar Iemand ‘echt’ weer vanaf de eerste ontmoeting live ontmoeten en in de ogen kijken.

Ik ben Muriëlle van den Hurk-laponder, ervaar zelf veel liefde in mijn eigen relatie. Heb hierin zelf ook veel mooie en leerzame ervaringen achter de rug op dit gebied, welke mij doorgaans geluk brachten maar ook leerzame momenten hebben opgeleverd. Zo lang als ik me kan herinneren breng ik al mensen samen, zowel zakelijk, vriendschappelijk of privé. Ik ben de initiatiefnemer van de Lovecircle, omdat ik geloof in een nieuwe en andere manier van ontmoeten.

Ik heb een omgeving gecreëerd voor singles, alleenstaanden, weduwe of gescheiden mensen in ons land, die vanuit een dieper verlangen, graag een liefdevolle relatie willen creëren en ook een heldere intentie voelen om in contact te komen met andere gelijkgestemden. Graag meer verdieping willen vinden bij zichzelf en in hun partner en via internet hun liefdespartner niet gevonden krijgen.

​Deel jij dit gevoel? En zou jij ook graag dit verlangen vervult zien? Dan heb ik om die reden de Lovecircle voor jou opgezet.

Het is mijn verlangen en wens, om hiermee zo veel mogelijk mensen weer met de liefde in aanraking te laten komen. Zodat we jullie met ons Lovecircle Team vanaf zondag 17 december 2017 officieel mogen ontmoeten bij de Lovecircle. Wij hebben een heel mooi en inspirerend programma samengesteld waarmee we jullie komend jaar in de liefde willen inspireren.

meer over ons

De Lovecircle brengt je weer in contact met je dromen en verlangens, creëer een liefdesrelatie met verdieping in jezelf en de ander.

Is dit ook jouw verlangen?

Blijf op de hoogte van onze updates!

Address

Lovecircle Events Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt, Klooster 5, Beesd

Phone

31(0)645052006