Lovecircle Team

Facilitators Lovecircle

We creëeren een veilige omgeving om de liefde weer te mogen omarmen

Voor de Lovecircle heb ik een mooi programma ontwikkeld die ingevuld gaat worden door een team van inspirerende coaches, die vanuit hun professie een ondersteunende rol bieden gedurende het jaar van de Lovecircle.

Deze inspiratievolle personen voelde zich direct aangetrokken om in deze nieuwe omgeving voor singles een bijdrage te leveren en te faciliteren met al hun kennis en ervaring.

Uit dit mooie aanbod heb ik zelf een selectie gemaakt waardoor de facilitators zelf een specifiek thema hebben gekozen en dit op een van de lovecircle dag-events op een energieke en ludieke manier faciliteren.

De Lovecircle creëert hiermee niet alleen de weg naar liefde, maar ondersteunt je ook in persoonlijke ontwikkeling en groei op diverse gebieden.

​Niets is raar, niets is gek, alles mag er zijn en bovenal zullen we ook met veel plezier en humor de dag-events met elkaar beleven!

Lovecircle Professionals

team
Muriëlle Laponder
Lovecircle Team
Muriëlle van den Hurk-Laponder Oprichter Lovecircle & Life Coach en Trainer. phone: +31(0)645052006 mail: info@lovecircle.nl skype...
Stephanie Dentener
Stephanie Dentener
Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation
Guy van Liemt
Lovecircle Team
Guy van Liemt Thema the Purpose van Liefde & Geluk Zondag17 december 2017 Guy's SkillsBride's Bouquet0%Bridesmaids'...

Address

Lovecircle Events Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt, Klooster 5, Beesd

Phone

31(0)645052006