Als Single toe aan iets vernieuwends?

Als Single toe aan iets vernieuwends?

Als Single toe aan iets vernieuwends?

17 November 2017 | Muriëlle Laponder

De afgelopen weken/maanden hebben mij enorm verrast met alle mooie gesprekken die ik heb mogen hebben en de vele leuke reacties die komen vanuit alle hoeken en gaten uit ons land.

De Lovecircle is zo enorm enthousiast en vol blijdschap ontvangen,

door zo veel lieve en leuke mensen om me heen dat ik vol blijdschap en trots uitkijk naar de officiële start van dit mooie en nieuwe experiment in de liefde, wat vandaag precies over een maand zal starten.

Alhoewel ik zelf een liefdevolle relatie heb, voelt het een beetje alsof ik zelf op een roze wolk rond loop. Ook al stond ik vanaf dag een achter dit mooie idee, het is natuurlijk altijd maar afwachten hoe het dan ontvangen gaat worden.

De vragen als komen er wel genoeg serieuze deelnemers op af, zijn het niet de vrouwen die in overvloed aanmelden of zouden de mannen hier wel aan toe zijn in ons land heb ik inmiddels helemaal overboord gegooid.

De doelgroep van mannen en vrouwen vanaf 35 jaar en ouder die echt serieus de liefde weer willen omarmen zijn klaar met hun online avonturen en kijken reikhalzend uit naar dit verfrissende en nieuwe programma van de Lovecircle.

De tijd van profielen lezen, foto’s kijken en saaie en kansloze dates ontmoeten lijkt niet meer te horen tot de orde van de dag. Tijd voor een nieuwe weg om je liefde te ontmoeten vanuit een hele open en eerlijke manier waarin een ieder de tijd en de ruimte heeft om zich opnieuw in de liefde te willen verdiepen en in zichzelf.

De woorden ontdekken, spannend, avontuur, nieuwsgierig komen steeds weer terug in alle gesprekken en de openheid nu al van de deelnemers is zo mooi dat het niet anders kan, dan dat we met een hele mooie groep van mensen zullen starten in december.

De vragen hoe groot de groep dan definitief zal zijn, daar kan ik op dit moment nog geen concreet antwoord op geven omdat er nog personen zijn die er even de tijd voor hebben genomen om definitief te beslissen. En dat is helemaal oké want wie deze uitdaging met ons aan durft te gaan doet dit dan ook met 100% overtuiging en commitment naar zichzelf. Dat is nu juist precies zoals ik het op voorhand ook bedoeld heb. Wel leuk om te vermelden dat de eerste 8 aanmeldingen die in oktober al binnen kamen 8 mannen waren, hoezo niet klaar voor bewustwording Muriëlle, wat een een aanname zeg!! Dus vrouwen ze bestaan dus echt en lopen wel degelijk in ons land rond! En waar? Daar kom je snel genoeg achter.

Zou jij nu ook graag dit avontuur aan willen gaan, heb je twijfels, angst of zou je nog graag wat meer informatie willen krijgen chroom dan niet om de telefoon te pakken en mij gewoon te bellen. Ik sta voor je klaar om je te woord te staan en je van alle informatie te voorzien.

Heb je dat niet nodig en durf jij de uitdaging en het avontuur zo aan te gaan schrijf je dan in via de website dan neem ik direct contact met je op en stuur je alle informatie om er zondag 17 december bij te kunnen zijn.

Het programma en alle data voor het eerste jaar zijn ook allemaal terug te vinden op onze website.

Voel je dat dit het jaar van de liefde gaat zijn? Bel, Mail of Schrijf je vandaag nog in, want de liefde is er ook voor jou! www.lovecircle.nl | info@lovecircle.nl | 0645052006.

Liefs Murielle

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Address

Lovecircle Events Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt, Klooster 5, Beesd

Phone

31(0)645052006